Arkadaslar bu clanlar nerde ?
serverda adam kalmadı . Cz aksamları bile 10 kısı ancak var.
Dün gm orc bulamadı event yapacak.
Maradonda 20 kişi var , 10 tanesı zaten multi. Biraz oyunu çekici hale getircek bişeyler mi yapılsa acaba bilemedım.
Clanlar Hakkında.
Moderators: Head Game Master, Game Master
Re: Clanlar Hakkında.
Bu hafta patch getirilip yenilik yapılmasını beklerdim, olmadı. Haydin hayırlısı bakalım
facebook.com/JarmeLon 

herkez lr ye ve poison resiitansa yapılacak guncellemeyi bekliyor . lr ve poisonm düzeltilmedi surece girmeyeceğiz.ha o arada server patlarsa yapacak bisi yok kendileri bilir 2 db dir aynı nedenden patlıyor.akıllanmadılar
-
Stozin wrote:herkez lr ye ve poison resiitansa yapılacak guncellemeyi bekliyor . lr ve poisonm düzeltilmedi surece girmeyeceğiz.ha o arada server patlarsa yapacak bisi yok kendileri bilir 2 db dir aynı nedenden patlıyor.akıllanmadılar
şu lr yı ayarlamak bu kadar mı zor cozemedım. herkesi kacırdılar, yazık oldu mılletın emegıne.
Zone myko tek partili döneme geçiş yapmış bulunuyor sıradaki relaunch a kadar sabırla bekleyiniz.
bir dahaki relaunch insan olmazki son şanslarıydı bu. oyun içi kaçdb dir oynayan kişilerle konuşuyoz bir daha zone olmayacak diyorlar.
ZEMBEREK wrote:bir dahaki relaunch insan olmazki son şanslarıydı bu. oyun içi kaçdb dir oynayan kişilerle konuşuyoz bir daha zone olmayacak diyorlar.
Türklere reklam verirlerse 1 2 ay falan oynanır gene zaten kemik kadrodan eser kalmadı 1299 ken bu svde 2 yıl oynamış herkesi küstürdüler
-
Herşey adamların istediği gibi ilerliyor.Şİİİİ SESSİZ OLUN.
Serverin GM leri bile oyuna girmiyor , ben mi giricem??
Gittim bosa summon aldım kalan gb ile 40 Boss dan 1 tane bile Bach Duke atmadı. 1 tane Bishop attı. Tüm işaretler bırakın gidin diyor. Ben umudumu kestim restart olursa bakarım , olmazsa user durumuna göre girerim ya da girmem .
Gittim bosa summon aldım kalan gb ile 40 Boss dan 1 tane bile Bach Duke atmadı. 1 tane Bishop attı. Tüm işaretler bırakın gidin diyor. Ben umudumu kestim restart olursa bakarım , olmazsa user durumuna göre girerim ya da girmem .